KO JE VATRENA PLAVUŠA (45) KOJA JE BEZ BRUSA ZAPALILA BEOGRAĐANE? Sve se OCRTALO i tako ih ostavila sve ZABEZEKNUTE
Zanosna plavuša patosira, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

BRAVO ŽENO!

KO JE VATRENA PLAVUŠA (45) KOJA JE BEZ BRUSA ZAPALILA BEOGRAĐANE? Sve se OCRTALO i tako ih ostavila sve ZABEZEKNUTE

Ima izvajano telo i blistav osmeh

Objavljeno:

Voditeljka televizije Pink Ana Pendić (45) na domaćoj javnoj sceni prisutna je više od dve decenije, a svojim izgledom nikoga ne ostavlja ravnodušnim pogotovo u poslednje vreme kada objavljuje svoje fotke u kupaćem.

Ona je jako aktivna na Instagramu, a ima je i na gradskim dešavanjima. Tako je i pre 2 večeri oduzela dah prisutnim gostima, ali i fotografima na reviji u okviru Beogradske nedelje mode.

Ona je za ovu priliku izabrala usku haljinu koja je pratila liniju tela, a ispod nje nije imala brushalter te su se grudi ocrtale.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mnogo mlađe devojke bi joj pozavidele na lepoti, ali i zvajanom telu, a budući da ima 45 godina može se slobodno reći da izgleda kao milion dolara.

Podsetimo, više puta je govorila o tome das ne voli da trenira, ali obožava duge šetnje.

- Vojkan mi često kaže da 10 godina nisam potrčala (smeh). I nije daleko od istine, ne volim da trčim i vežbam, ali dosta pešačim, na 14. sprat često se penjem peške, a u poslednje vreme preskačem vijaču sa Sarom - rekla je ona svojevremeno.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

01:47

DALA JE VIŠE NEGO ŠTO SMO OČEKIVALI Pevač otkrio sočnu priču sa snimanja spota: Glumila OVA voditeljka, sve završila očas posla

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.